stockholm stad.

2011-09-25, 19:33:34 / Kategori: vardagar

Igår + idag slaggade jag hos carro. Vi har vart i stan hela dagen :) köpt lite saker. Men palla blogga.


Min dag dåra.

2011-09-22, 22:43:24 / Kategori: vardagar
vart nere och snackat med en lärare i fucking 59:31 minuter prick.
sen efter det drog jag och emma nilsson till vallentuna centrum för att träffa lite folk där. Efter vi vart i centrum drog vi till darlingen rebecca och vi gjorde inte speciellt mycket. Men iallafall, jag kom hem runt halv 10 och skulle pluggat har prov imorgon. Det suger. Men iallafall, imorgon ska jag till centurm tror jag eller jag vet inte .. det beror på om jag har lust med det annars drar jag på lördag istället. De är jätte många som ska till grönan imorgon boooorriiiingggg! Men ialllafall, jag kanske träffar jeison/ rebecca/ carro vettefan xd


F*CK !!

2011-09-21, 21:58:01 / Kategori: vardagar
det blev visst mer bloggande.
Jag glömde en sak.. idag var jag nere och snackade med en lärare om en brud. Och ska dit imorgon oxå, jävla töööönt hon är.

nixxiiz.blogg.se

2011-09-21, 21:56:15 / Kategori: vardagar
nu är jag hemma och har vart i centrum och i ekskogen med lite folk idag.
Först var jag i centrum och träffade jätte många som t.ex Rebecca, Carro, Claudia, Annabell, Jeison, Ante osv.
Sen drog jag, Carro, Jeison, Annabell och ante till rebecca och missade tåget på en minut man bah JO men visst.
Iallafall, imorgon ska jag till centrum för att träffa jeison och annabelll. Men det kommer förmobligen vara annat underbart folk därborta. Just nu sitter jag och snackar med issa och jesion på facebook. Har inte orkat svara på någonannas meddelanden xd och så snackar jag med några på mobilen oxå. Aja, nu orkar jag inte blogga och kommer säkert inte göra det mer idag heller,.. men vem vet med Nathalie :P pösspöss


Täby Centrum.

2011-09-20, 20:56:07 / Kategori: vardagar

idag var jag med emma efter skolan. Vi drog till vallentuna centrum för att fixa lite saker och träffade folk. Sen skulle hemma hem då drog jag med annabell, ante, niklas, alexandro och jeison till täby cetntrum (inget liv).
Men iallafall, har inget speciellt och blogga om så orkar inte just nu. Pusspådej.


19 S E P T E M B E R.

2011-09-19, 10:11:54 / Kategori: vardagar

tjooo breee!
jag vaknade precis och ska snart ta någonting att äta. Idag lite senare ska jag träffa rebecca och carro, vi får se vad vi ska göra idag.

Mitt busskort går ut idag!! panik. Mamma ska fylla på det när hon kommer hem men iallafall, fan tänk om jag inte kommer någonstans idag :o ORKAR INTE BLOGGA, GÖR DET SENARE.


-

2011-09-18, 14:18:26 / Kategori: vardagar
Tjooooo!
Idag ska jag vara med Carro och rebecca, vi får se om vi träffar några senare.
Har slaggat hos rebecca två nätter, första natten var vi på ett musik läger. Andra natten var vi barnvakt och kattvakt .. älsklingen har fått en egen kattunge ♥ den kattungen är så jävla rolig xd Hon är med the biiitches.

en gammal bild. Älskar dig mest bästevän

hemma.

2011-09-14, 20:08:24 / Kategori: vardagar

kom typ nyss hem från att ha träffat folk. Men orkar inte skriva.

En sak bara, nyss ringde en brud mig från ett musikläger jag och rebecca ska gå på :)


saknar dig annabell.

2011-09-14, 11:08:21 / Kategori: vardagar
Ligger hemma "sjuk".
Nej men morsan tyckte inte att jag skulle till skolan idag för att vi skulle ändå bara gå i skogen, lite onödigt då. Idag ska jag iallafall till vallentuna för att träffa annabell ett tag och sen älskling ♥
Moa skulle egentligen komma nu på morgonen men det blev visst inte av, hon är typ ute i skogen just nu. Men iallafall just nu sitter jag och titta på pretty little liars har inget annat för mig. Runt 3 tiden drar jag till vallentuna för då slutar typ annabell skolan. Snart ska jag göra någonting att äta för är ganska hungrig. Men bloggar mer senare, pussar!



du och jag kan bli en.

moa och sanna.

2011-09-13, 21:07:40 / Kategori: vardagar
var nyss med några brudar som jag saknat otroligt. Imorgon ska jag inte till skolan för morsan ville inte det, vi ska typ ha någon skoljoggning men saksamma. Iallafall, imorgon ska jag träffa annabell och älskling och moa kanske kommer till mig det vet jag inte än. puss

jag vill flytta till vallentuna.

2011-09-13, 12:59:10 / Kategori: vardagar
fatta vad skönt. När jag ändå ska börja i bällsta så jag kommer dit lättare, att jag inte behöver ta bussen för att komma till centrum utan jag kan gå. Jag hänger ju i cetrum hela jävla dagarna och dom flesta av mina kompisar bor där. Jag vet att nästan allt det där finns här oxå men jag har bara lust att flytta för vi har bott i brottby så jävla länge nuuuu! Menmen, det vill tyvärr inte morsan. Iallafall, vi får se  vad händer i framtiden.


sjukare.

2011-09-13, 09:45:35 / Kategori: vardagar

hejhej alla läsare.
Nu har jag blivit sjukare och det är inte speciellt kul. Skulle egentlien träffa älskling idag.. och det sög ju nu när man är sjuk. Aja, nu ska jag iallafall kolla på pretty little liars som rebecca smittat mig med. Men den serien är så jävla bra.


spöööregn!

2011-09-12, 13:16:30 / Kategori: vardagar
det spöregnar ute och då får man ju typ affro.  Men det har ju inte jeison några problem med ;)


Men idag ska jag iallafall bara vara hemma och chilla. Man har verkligen ingenting att göra därför kommer jag blogga ganska mycket idag :) Imorgon ska jag träffa älskling ♥ har saknat honom som FAN han har ju vart hos sin farmor (aw gulligt) och sen efter det ska jag väl träffa rebecca tror jag.

Just nu håller jag på att läsa massa bloggar (inget bättre för mig) och jag har verkligen ingenting att göra för jag måste vänta ett tag med nerladdningen till pretty little liars .. och det stör jag mig galet på. Men jag har ingenting att blogga om... puss!




:D

2011-09-12, 11:50:09 / Kategori: musik

älskar dig älskling.

2011-09-12, 11:27:16 / Kategori: vardagar

tråkig dag idag - är sjuk.
så är hemma från skolan idag och då ska jag kolla på pretty little liars som rebecca fick mig att älska :D Idag skulle jag egentligen träffa rebecca men mår inte speciellt bra, så ska träffa henne när jag mår lite bättre. jag ska oxå knarka en låt som jag och rebecca ska lära oss helt utantill. Jag ska börja satsa på bloggen mer och blogga så mycket jag kan, puss!




"Joooo :o<33333 du kommer AALLTID O finnas i mitt hjärta tro mej<33333"


bloggtid.

2011-09-11, 12:43:58 / Kategori: vardagar
nu sitter jag hemma hos rebecca med carro och vi knarkar en serie som är typ BÄST. Men iallafall, igår slaggade jag hos carro med rebecca och idag slaggade jag hos rebecca med carro xd men det är typ inget batteri på datan så bloggar senare när jag kommer hem, puss!

Rebecca, angelica och Carro.

2011-09-04, 20:55:09 / Kategori: vardagar

Idag + igår.

Har  jag vart med de underbaraste brudarna (a). Vi har vart på bio o sätt "jag saknar dig" otroligt vra bara att man stör sig lite på vissa saker. Men iallafall, den natten slaggade vi hos rebecca o körde Jag har aldrig .. ah, jag tror ni fattar. Dagen efter åkte vi t centrum ... har ingen aning om vrf.


21 dagar med pojkvän.

2011-09-04, 20:50:54 / Kategori: Nathalie Karlsson

15 augusti - 4 september.

jag älskar dig mest av allt, det är dig jag lever för.


kommentera mer.

2011-09-03, 11:22:44 / Kategori: vardagar
annars orkar jag inte blogga för någonting.

KÄRLEKEN.

2011-09-02, 11:38:15 / Kategori: Nathalie Karlsson



Ett leende betyder inte att alltid att du är glad,
utan att du är stark nog att le även när det gör ont..


hahah, folket vill att jag bloggar mer.

2011-09-02, 11:33:59 / Kategori: vardagar
Men jag orkar vekligen inte blogga så mycket som jag gjorde förut. Men nu kan jag göra ett inlägg med lite bilder o sånt för jag är hemma från skolan idag, hade lite ont i magen men det har jag inte längre.. plus att jag fortfarande har halsflus ... så har en till anledning till att vara hemma idag. Men iallafall, i veckan har jag för det mesta vart i centrum hela dagarna o skolan såklart. Nu har vi börjat med läxor o har redan haft typ två prov eller vad man ska kalla det... jobbigt. Iallafall, senare idag ska jag till annabell ska kanske slagga med henne hos jeison eller rebecca vet inte riktigt än ska höra med henne senare. Jag har för det mesta vart med Annabell, Antonio, Niklas, Jeison, Carro, Rebecca osv. Det har väl vart kuligt :D
Idag vet jag inte vilka jag ska träffa men ska iallafall träffa annabell o jeison o jag tror jag ska träffa becca oxå (älskar er alla tre) Men iallafall, nu ska ni få lite bilder oxå men inte speciellt många för orkar verkligen inte lägga upp alla bilder :o man kan säga att jag har många bilder från igår. För det mesta på jeison för han tog kort på mig xd



Jag & antonio .. bjuder på bilden jag ser helt cp ut xd



jeison så jävla söööt :)



Jag & underbaraste Claudia :D

Var nöjd med det inlägg ni fick. Kommer inte kunna blogga på ett tag för ska vara med folket i centrum :D